Skip to content

Sonsöz

15 Mart’ta gelen Serkan 27 Mart’ta Türkiye’ye döndü. Planlamadığımız, tahmin etmediğimiz enfes bir macera oldu bizim için. Yıllar boyunca konuşup anlatacağımız tatlı bir hatıra olması bir yana, bu kadar kısa zamanda 3 ülkeyi az çok gezmiş, ucundan bir tatmış, meşhur bazı yerlerini görme imkanını elde etmiş olduk. 

Roma-Napoli-Venedik-Chamonix-Montreux-Lausanne-Cenevre-Pisa-Floransa-Siena-Roma güzergahında 10 günde 2700 km yol yaptık. İtalya’dan sonra İsviçre ve Fransa’nın da kokusunu koklamış olduk. Venedik’te kimseye nasip olmayacak bir macera yaşadık, TCG SALİHREİS fırkateyni ve canım arkadaşım Oğuz sayesinde. Gözünü kırpmadan arabasını bize teslim eden canım kardeşim Taner sayesinde çok az bir parayla bu kadar yer gezdik. Benzin, otoban, yiyecek, teleferik ve bir kaç müze girişi dışında çok büyük bir masrafımız olmadı. 

Böylece Roma’da geçireceğim 5 buçuk ayın ilk dönemi böyle enfes bir hatıra ile başladı. Ben ne kadar talihli bir insanım ki böylesine anlaşabildiğim, her konuda güvenebildiğim, bir akrabam, kardeşim, arkadaşım var. Çok teşekkürler Serkan’ım! Türkiye’de kaldığımız yerden devam etmek üzere…

Translate »